Cocoo.se - Massor av trendiga smycken, klockor, ringar, örhängen, halsband och armband! uiv="Content-Type" content="text/html; charset=UTF-8" />

Älskar er

Hejsan. Nu sitter jag här och kollar på vänner. Idag så gick jag med Bermal till skolan och sen kom Joel. Vi kom i tid idag. Idag så hade vi gympa och det var fett jobbigt. Vi hade typ fotboll tekniker ? Sen efter gympan ville Ola prata om oss och direkt efter det så gick jag hem. Eftersom jag hade utvecklingssamtal. Och det gick bra. Imorgon så ska jag på bio och äta på resturang med familj och Danni. Vi ska titta på 17 again. Kuligt. Men pusshej.

Förlåt

Hejsan bloggen. Jag har varken haft tid elller lust att blogga igår och imorse så jag slänger in ett inlägg nu. Ja, nyss så försökte jag att stoppa upp några bilder från igår när jag grillade i Jordbro (med mamma, pappa, syster och Natalija) men allt sära upp sej. Hatar ibland min dator. Men jaja. Igår som sagt grillade jag i Jordbro sen när jag kom hem så rensade ja mina örhängen. Och jag har inte särskilt många kvar. Köp nån? Men iallafall idag så kom jag lite försent till skolan eftersom jag gick till ICA först. På slöjden sydde jag ett katt gosedjur, tänkte lägga upp en bild men som sagt så blev allt fucked upp. Ja det var det. Men nu ska jag dammsuga.

Örhängen


Kexchoklad

Hejhej! Nu sitter jag vid datorn och äter kexchoklad. Tack syster. Men jag råkaspilla smulor under en knapp? Sär, haha. Igår blev det inget inlägg för att jag inte orkade. Men jaja. Igår så hoppade jag studsmatta med Bermal och Joel. Sen gick vi till Joel och skulle hämta pengar. Sen OKQ8 och köpte calippo och jordnötsringar. Sen en tjej som jag tror att Bermal kände frågade om hon kunde få. Vi ba; visst. Sen hon cykla efter Bermal och Joel och sa: Ge tillbaka! Hahaha fett kul ju. Och idag så hoppade jag studsmatta igen med Bermal och Joel men jag va tvungen att gå. Men nu kommer lite bilder som jag lovade Bermal och Joel.

  

Idagens

Hejhej min kära blogg. Och alla läsare såklart. Nu sitter jag i sängen och tänkte sitta vid datorn en liten stund. Så idag var det en hyfsat bra dag i skolan och jag var mest inne. Bermal var sjuk vilket var väldigt synd, krya på dej om du läser det här. Jag och Joel gick till Sibylla och delade på en Kebab tallrik. Väldigt gott, sen skulle jag till dansen så jag var tvungen att gå hem och städa lite. Om det direkt blev städat vet jag inte. Hatar att städa. Men kvällens planer är nog Greys Anatomy, vindruvor och kanske bloggning om jag hinner. Eller går inte Hells Kitchen ikväll oxå?  Tror det, om det gör det så ska jag iallafall titta om jag inte blir trött och somnar. Pusshej!<3


MER

Hejhej, nu sitter jag och dricker MER. Jätt gott. Ikväll så blir det Ugly Betty och Desperate Housewives. Jag bloggar säkert (kanske) senare ikväll.

Scooby Doo

Hej igen. Jag åt min lunch nyss. Nu tittar jag på Scooby Doo. Alltid en höjdare. Har rätt så tråkigt. Skulle vela ha msn på den nya datorn. Men när jag försökte ladda ner så ladda jag ner en gammal version som inte ens funkade på min dator. Men vet nån vad den nyaste msn versionen heter ? Idag så ritade jag oxå av tobys.se. Orkar bara inte lägga upp bild. Jag ritar av vem som helst gratis. Bara så ni vet. Försökte oxå att rita av Marilyn Monroe men det blev misslyckat. Ögonen blev sär. Ska försöka igen. Men hejdå för nu.

Sjuk

Godmorgon. Jag har värsta magknipet, så jag stannar hemma. Jag tittar på Top Model och fryser. Jävligt kallt. Jag funderar på att rita av någon igen. Men jag vet inte vem. Några förslag kanske ?

Bilden säger allt


Morgon

Nu är det morgon. Jag sitter i rummet och tittar på Tyra Banks show. Jag tror nog att jag lägger upp bilderna idag eftersom jag har fått internet på min data.

Glad

Min bärbara data har fått internet, men jag orkar inte blogga. Måste fixa en sak.

Hjälp

Nu behöver jag hälp. Jag vill ladda upp bilder från Rudan, men det blir så sär. Jag kan inte se på bilderna, fan heller ska jag titta på varenda 157 bilder. Sorry lixom. Så nån som kan hjälpa att det blir som förut att man såg vilken bild.


Goodmorning

Godmorgon alla. Jag vet inte när, men Joel och Bermal ska komma. Sen ska vi till skolan. USH. Vi kommer att vara i skogen typ eller något. Tråkigt och kallt. Jag vill inte gå, förresten får vi jätte äcklig mat. Som kalla hamburgare? Idag tror jag att jag lägger in bilder från hela veckan eftersom jag inte gjort det annars. Nu ska jag besöka lite bloggar och det. Så pussshej.

Godmorgon

Godmorgon alla, jag sitter här och väntar på Bermal och Joel som ska komma snart. Vi börjar skolan klockan 9 idag. Men jag har inte orkat fixa mej, så jag sitter i pyjamas och mjukis nu. Igår sprang/joggade jag i tio minuter och min kondition är tydligen inte helt borta. Nu ska jag kamma igenom håret, pusshej.

Hej

Det här har jag köpt idag. En Hello Kitty kofta och jeansleggins. Jag hinner inte skriva nåt idag. Kanske senare, vet ej. Men pusshej.

 

Hej

Hejsan, jag laddade upp bilder nyss. Vill lägga ut dom men pallar inte fixa dom. Så jag lägger ut några imorgon om jag hinner. Men vi ses imorgon iallafall. Pusshej.

SUR

Hejsan. Jag är fett med sur på er nu. Igår hade jag bara 34 besök! Och idag har jag ´haft 40 nåt .. Asså ni får besöka varje dag faktsist. Jaja, nu ska jag berätta allt jag fick i present.

Mamma & Pappa: Mobil
Syster: Mascara
Nachos: Tröja och presentkort
Yennifer & Bermal: Lacoste parfym
Joel: Mexx parfym
Linda: 3 par öronhängen
Bora: Ett halsband
Farmor & Farfar: 500 kr, marabou och ett kontant kort

Och igår när jag fyllde år så ville ni inte vara snälla och besöka mej, så det får ni göra idag och imorn. Jag lägger inte bilder sen. Pusshej.

Idag

Hejsan. Idag har mina kompisar kommit när jag fyllde år. Först så åt vi pizzabullar, smörgåsrullar och pita. Vi typ va i vardagsrummet, jag vet inte vad vi riktigt gjorde men det var kul. Senare åt vi Hello Kitty tårta (bilden) som min mamma bakade. Jättegod. Nu är Linda, Natalija och Yennifer som ska sova här.



Idag fyller jag år

Rubriken säger allt, jag skriver mer sen. Har inte tid.

Imorgon så fyller jag år

Hejsan. Om ni läst rubriken så förstår ni nog att jag fyller år imorgon på påskafton. Glöm inte att gratta! Men ni behöver inte gratta nu i förskott, imorgon blir perfekt. Idag ska jag och min syster gå till farmor och farfar. Där kommer vi säkert att äta massa onyttigtheter, men efter lovet. Eller veckan efter det.. Så ska jag börja äta nyttigare. Påminn mej om det. Nu ska jag bara besöka mina favoritbloggar sen blir det städning. Pusshej.

Ny mobil

Jag har fått min nya mobil nu, som jag egentligen skulle få som födelsedagspresent. Men skit i :P Jag vet, jag ska att jag skulle ladda upp bilder, men pappa håller på med min mobil just nu. Jag kan inte se hur mycket besök jag hade på SKärtorsdagen. Det kommer bara upp från onsdagen och idag. Konstigt :P Men nu vill jag faktist att ni ska kommentera mera :) Pusshej.

Rihanna, nu eller förr?

Hejsan. Jag älskar Rihanna, har gått på hennes konsär och har 2 av hennes 3 album. Men man märker ju att hon ändrats mycket. Tänk er, först var hon den söta flickan med långt och vågigt hår. Hade grymmt bra låtar. Hennes låtar är fortfarande bra nu, men dom förra var bättre. Nu har hon kort hår. Jag säger inte att det inte är fint. Men det har förändrat henne. Innan  var hon den oskyldiga söta flickan´och nu händer allt henne. Hon har (enligt vissa) blivit misshandlad ab Chris Brown. Jag tror inte att det skulle hända förra Rihanna. Jag älskar fortfarande Rihanna, men mest hennes förra jag.

Så, vad tycker ni? Är hon bättre nu eller förr? Motiver oxå gärna.



 


Om två dagar

Hejsan. Måste bara säga att jag fyller år om två dagar, glöm inte att gratta mej. Igår slog jag rekordet och fick 179 besök. Jätteglad. Idag är det Skärtorsdag, som jag inte riktigt förstår. Skär betyder ju rosa, så är det "Rosa-Torsdagen"? Eller skära som skära med kniv, "Matlagnings-Torsdagen"? Okej, jag förstår mej inte riktigt på det. Ikväll (om jag loggar in) så blir det nog bilder från igår.

Idag har jag vaknat åtta nångång. Nachos vaknade inte, så jag spelade på hennes mobil. Sen så åt vi macka med smält ost på och oboy till frukost. Mums. När vi va klara så gick vi ut med vovvarna Prinsen och Diva. Det var väldigt blött och jag hade ballerina skor. När vi kom in så kommer jag inte ihåg vad vi gjorde. Vi gosade nog med Divas och Prinsen barn. Han är så gullig och han heter Seven. Men han är jättestor (och tjock) för att vara en chihuahua. Sen ååkte jag hem, rensade garderoben, slängde soporna osv.


143 besök

Hejsan, jag måste ju säga att jag är himla stolt över att ha fårtt 143 besök idag. Lixom iförrgår var 26 besökare mitt rekord. Och alla era kommentarer. Jättesnällt. Idag har jag gjort rätt så många inlägg och detta är nog det sista. Nachos är och hämtar cola. Jag svarar på era kommentarer nångång imorgon för jag är ju med kompis och pallar inte ta en kvart/halvtimme nåt. Vi möttes vid centrum och åkte buss til Jordbro. Jag testade hennes gamla kläder och sen gick vi ut och hade picknick. På parkeringen, med klubbor, cola, godis m.m. Vi badade när vi kom hem sen åt vi. Och juste, innan vi kom in så plingade vi på några och sa Glad Påsk. Ingen hade godis.. Haha, imorgon ska vi göra igen för några sa att dom skulle köpa imorgon. Pusshej.

Going crazy, my heart is breaking

Hejsan hoppsan. Nu måste jag till Taco Bar fort. Natalija och Nikola väntar på mej där. Vet ej om det blir mer inlägg idag. Pusshej.

Söndags


RUBRIK

Hejsan :) Idag är jag oxå superglad. Igår lyckades jag att få 89 besökare. Och idag även fast jag inte vart har jag fått 44 besök! Man måste ju erkänna att man blir rätt så glad :) Idag vet jag inte vad jag ska göra.. Senare  mot kvällen så ska jag sova hos Nachos. Nu sitter jag vid datan och ska äta min toast och dricka oboy. Om det blir mer inlägg idag vet jag inte. Då måste ni kommentera detta inläg :P

Glad

Nu är jag himla glad. Ända sen jag loggade in så har jag fått 14 kommentarer. Mycket enligt mej faktist. Och idag har jag slagit rekord på 50 besök! Jag är verkligen jätteglad. Hoppas bara att det fortsätter såhär. Pusshej!



(Jag vet liten bild, men allt blev sär och jag pallar ej byta)

Face your fear

Igår så gjorde jag och Nachos tasty corn det blev ganska misslyckat. Borde tagit mer majs tror jag, och mindre ost och cheddar. Idag så vakna vi sju, då fixade vi oss. Klockan 8.00 nångång gick vi till ICA och köpte frukost (bullar). Nybakade oxå. Sen åt vi frukost och titta lite på teve. Det blev långtråkigt så vi gick ut. Vi ringde till Bermal fast hon sov. Sen ringde vi Joel och väckte han. Vi vänta på honom typ en timme. När han kom gick vi till ICA och köpte cola. Sen kom Bermal oxå och vi typ gungade vid gropen. Det kom jätte kaxiga tjejer som typ tog gungan och sen ville vi ha tillbaka den men dom ropade på deras mamma. Deras mamma ba: - Men ni gick ju, då måste dom få gungan.  Vi ba: - Ja men, vi skulle bara säga hej till vår kompis. Sen så fortsatte vi och hon ba: - Har ni inget bättre att göra än att vara kaxiga. Vi ba:  - Nej ;P Och typ 5 minuter senare gick dom. Sen var jag och Nachos med Joel och Bermal en stund till sen gick vi för att äta. Nu skriver vi ut lite saker och dricker cola. Fanns inga speciellt fina bilder som jag pallar lägga ut. Men Joel lägger säkert ut nåt. Pusshej.


Gropen

Hejsan. Idag har jag städat mitt rum. Snacka om jobbigt. Sen gick jag till centrum med mamma och Sam för jag hade inga ballerina skor. Jag köpte ballerina skor, en prickig vitröd tröja och hål i öronen. Kan lägga in bild imorgon. Orkar inte just nu. Jag träffade Natalija när jag skulle göra hål i öronen. Sen gick vi hem till mej och Natalaija hjälpte mej att städa. Vi träffade Bermal och Joel i gropen lite senare. Vi hann tyvärr inte göra det som vi planerat. Sen var vi tvugna att gå hem. Jag vet, ganska tråkig dag. Men typ inga läser så skit i. Hejdå.

They always laughing, laughing at nothing.


Hejsan. Idag skulle jag vart med Bermal och Joel. Men jag är sjuk. Har typ kikhosta ( stavning?). Och har fett ont i örat det typ dunkar.Ikväll ska jag laga middag till familjen. Hade lust. Jag ska typ bli medlem på lite bloglovin sidor och sånt nu. Så puss hej <3

Hej

Hejsan hoppsan. Idag harjag vart med Joel och Bermal som gick nyss. Kuligt värre. Haha skoja, men vi typ va på data och bara hade kul. Vi gjorde inget spec. Jag fyller år om exakt en vecka fett kul. Nu har jag tråkigt så det är bäst att titta på andras bloggar :)

One week only

Hejsan! Idag har jag bara vart på dans. Skulle kanske va med Bermal och Joel om det gick. Annars så har jag inte mycket att göra idag. Tog en bild från Joels blogg för kan ej ta bilder med min särkamera på mobilen. Tur att jag fyller år om en vekca. Då får jag en bra mobil ;p Jag har köpt fett gulliga Hello Kitty örhängen men jag har inte hål i öronen än. Eller jo, men på ena örat är det längre ner så jag måste göra om hålet. PÅSKLOV! Yes, påsklovet är här skönt att vara med kompisar typ varje dag. Och ett stort plus är oxå den varma solen, blir nog kanske shorts nästa vecka. Så jag känner mej rätt så glad just nu. Pusshej!

Ostbollar

Hejsan svejsan :) Idag har det vart kul i skolan. Lektionerna gick rätt så snabbt och jag fick godis påse och en kinder ägg av min lärare. För jag fyller år under lovet. Idag så var jag med Bermal och Joel. Vi gick till ICA och köpte burn och jordnötsringar. MUMS. Vi gick till gropen och gungade i fågelgungan. Sen typ va vi med Sam på Yennifers gård. Sen blev vi sugna på något smaskigt då pantade vi och gick till ICA igen (tjockisar). Vi köpte ostbollar och cola. Och då kom Natalija. Juste i skolan så kom vår lärares/vikaries dotter och hälsade på. SKITSÖT! Kanske lägger in andra bilder sen men pallar inte ladda upp mycket för min mobil har blivit fett seg.

 
Tuva-Lisa

Kort inlägg

Hejsan, snart ska Nachos komma och vi ska typ till Sibylla eller McDonken eller nåt, vet ej :o Klockan 4 ska vi typ hämta Sam från dagis. Jaja, pusshej. (Lägger in bilder sen kanske)

Sibylla

Hejsan. Idag så var jag med Yennifer, Cerine, Bermal och Joel. Vi åt på Sibylla och jag tog typ Funbox? Efter det gick vi till ICA och köpte glass. Men Bermal köpte strössel :P `Vi gick typ och gungade och tiden bara blev slut. Halv fem var jag tvungen att gå hem för jag hade dans. Nu är Sam här ska äta köttbullar och makaroner så pusshej.

RSS 2.0