Cocoo.se - Massor av trendiga smycken, klockor, ringar, örhängen, halsband och armband! uiv="Content-Type" content="text/html; charset=UTF-8" />

Godnatt

Hej,. sorry dålig uppdatering. Blir ej ett långt inlägg. Ska inte sova nu, hittar något på tvn. Men godnatt datorn.

Am I invisible beacause you ignore me?

Kanske lite mobbat inlägg, men jag tycker det är ofattbart att Michael Jackson är död. Eller ska jag vara ärligt så har jag aldrig tänkt honom som riktig person. Jag vet inte hur jag ska förklara. Han skulle typ vara odödlig eller något. Leva längre än mej och uppträda för mina barn. Okej så långt tänkte jag inte, men odödlig var han. Men nu är han död, jag har inte fattat det än. Jag kanske pratar som att jag kände honom, mobbat jag vet. Jag är så himla avis på pappa som har vart på Michaels konsär 2 gånger! Michael verkade faktist jättesnäll, okej han hade några problem men ändå. Han borde inte dött. Fast lite onödigt att 12 har tagit självmord pga att han dött. Så ryktas det oxå om att han fejkat sin död, precis vad jag trodde. På aftonbladet finns en video när han rör sig. Jag är inte säker, men jag hoppas att han fejkat den. Men synd om dom som tagit självmord. Har lyssnat på hans låtar varje dag ända sen jag fick veta att han dog. Kommer säkert vara så länge till. Han hade ändå skrivit 200 låtar, som kommer publiceras snart. SÅ även fats han är död är han mer levande än dom senaste åren då han inte gjort några låtar. Pengarna från låtarna kommer gå till hans barn. Rubriken är från en av hans låtar. Oj, märkte att texten blev lite lång. Grattis om du orkade läsa hit.


R.I.P Michael Joseph Jackson "King of Pop"

Flatenbadet


Hej alla. Jag kom hem för kanske en timme sen, var ju ändå tvungen att duscha och städa innan jag blogga. Men när vi var i Flaten så såg vi Erica, hennes mamma, Mikael och Markus på parkeringen. Vi bada tillsammans. Jag blev ner puttad flera gånger i vattnet. Blev oxå kastad en gång av Jelena, jag ramla på bryggan sen ner i sjön. Inte så roligt. Men jag var bara i vattnet förutom när jag skulle äta eller hämta någon. Kan inte sitta still. Jag lärde mej oxå att dyka bättre. Aja, bloggar sen. Blev ingen bra upppdatering idag men det får fixas sen.

Godmorgon

Hej alla. Jag vakna för en timme sen. Hinner inte blogga hemma, så jag får göra det på mobilen. Vi ska åka till Flaten och bada. Vi kommer vara där rätt så länge, men jag bloggar när jag kommer hem. Hejdå.

Byebye Datorn

Stänger av datorn nu, ska titta på My Name is Earl. Vet ej om det blir mer bloggning idag. Ska nog göra det, dvs om jag inte somnar. Haha, nu när det är reklam på tvn får jag passa på att besöka toan. Hejdå.

Nytt

Hej bloggen, när man inte orkar shoppa och har en snäll syster. Får man ändå hem saker. Jag betalade endast för shortsen :P

1. Shorts från BikBok. 249 kr men 50% rea
2. Nitarmband från Punkt Shop. 29 kr, tack Jelena
3. Colaglas från donken, tack igen.




Kvällens kläder


Min&Pappas tjockisdag

Hej alla söta :) Sitter nu här och dricker min Fanta. Sorry att jag inte bloggat dom senaste timmarna, har ej haft tid. Det här är allt vi gjorde.

Istället för någon fika åkte vi till Vega Baren. Jag tog en kebab tallrik, den var himla stor. Palla inte allt. Efter den var jag säker att jag inte skulle äta något efter det. Vi åkte hem och tittade på Quantom of Solace 007 sen skulle vi slänga sopor. Då blev jag och papi godis sugna. Så åkte vi till någon affär, Maxi tror jag. Jag köpte Fanta och plopp. And now I'm home. Mamma och syster var i stan idag, dom kommer hem med shorts och två överraskingar till mej. Jippie!


Efterlunch fika


Dom här låtarna har vart på min hjärna nästan hela dagen!
Nu ska jag gå med pappa och ta en fika någonstans. Blev ingen Donken idag :( Uppdaterar när jag kommer hem.

Hemma

Hello bloggen. Visst är jag duktig med bloggandet idag? Iallafall så åkte vi till Flaten och bada. Så fort vi kom fram så slängde jag av mej kläderna och hoppade i vattnet. Tycker det är tråkigt med människor som måste doppa foten först. Men iallafall, jag dök jättelänge. Sen gick jag upp för att äta kycklingklubbor, och då var det hoppa in i vattnet igen. Dök nog i en halvtimme sen åt jag en stor Daimglass. Onyttigt. Sen såklart simma jag igen tills pappa sa att jag behövde chilla lite. Jag var uppe i 5 minuter sen hoppa jag in i vattnet igen. Till slut var jag tvungen att gå upp och torka. Lyssnade på MJ låtar och sjöng med.

Nyss så var jag i duschen. Ska nu besöka några bloggar ladda upp en bild. Bloggar mer strax.


.

Drar till Flaten. Ska bada och dyka. Får bli ett kort inlägg för jag ser allt suddigt. Har en kräm i ögonen..

Onödig rubrik


Hello alla. Det blev ingen promenad med Danni. Istället blev det chill, marabou och prat om Michael Jackson. Sen så gick vi till min gård och satt vid ett bord och prata. Då kommer Tanja ut med frukost till Danni. Så drack vi saft. Sen så sprang vi genom vattensprutare. Blev så kallt att jag och Jelena gick hem frysande och genomblöta. Var tvungen att ta ett bad innan jag bloggade.

Idag så kanske vi ska bada i Flaten. Kul, förutom mina svullna ögon. Och feber. Väldigt kul på lovet, vill oxå äta på donken. Min syster ska handla kläder med mamma men jag pallar inte gå med. Så jag stannar hemma med papi och tittar på Quantom of Solace och förhoppningsvis äta donken mat.



Börjar blogga igen

Godmorgon alla som vaknar tidigt. Jag vakna halv sju, vet ej varför. Idag så ska jag, min syster och Danni promenera eftersom Danni åker idag. Det jag gjort igår och iförrgår var att bada i Flatenbadet. Så lyssna jag och oxå på en massa Michael Jackson.

Bloggar stående

Ska snart gå och bada i flaten. Uppdaterar när jag kommer hem ;)

Nu ska jag

titta på film med Jelena & Erica. Uppdaterar sen.

Home

Hejhej bloggen. Var kul i Rudan. Men jättevarmt. Jag sola, bada och åt jordgubbar. Fick lite färg oxå. Gud vad jag längtar tills vi åker till Montenegro. Vi kommer vara framma där en fredag, och på måndagen sticker vi i 10 dagar till havet. Gud vad skönt. Jag ska oxå fixa min design när jag kommer hem. Orkar inte med denna. Ska göra min design själv, det är verkligen jättejobbigt att skicka bilder och förklara hur man vill ha det till någon annan.


Mer

Hej bloggen, tänkte blogga rätt så mycket idag. Jag åt bulle nyss. Så dricker jag MER. Idag måste jag köpa tidningar till Montenegro. Jag kommer ha skittråkigt på flygplanet annars. Men det är typ 14 dagar kvar tills vi åker. Nu ska jag ladda ner MJ låtar till min syster.


Kommer sakna dej

Du kommer åka till Serbien nu, och snart åker jag oxå. Vi kommer inte träffa varann på mer än en månad. Och jag kommer sakna dej. Men vi ska chatta på msn så ofta som möjligt. När jag kommer tillbaka från Montenegro så är det en vecka full med Flatenbad. Jag kommer sakna dej skitmycket!


Rip Michael Jackson

När jag vakna så hörde jag att Micheal Jackson var död. Jag tog fram min mobil och alla sms bestod av: Micheal Jackson är död. Jag tycker det känns fett konstigt att han är död. Jag hade gärna velat gå på en konsär. Men han blev bara 50. Han hade mycket av livet kvar. Rest In Peace Michael Jackson!


Bye

Ska tvinga min syster att spela kort med mej :D

Nytt


No mer inlägg

Har ingen lust eller tid att blogga. Kan bara säga att jag suttit vid tvn och sen gåutt ut med Danni & Jells. Byebye.

Sent godmorgon

Hej bloggen. Jag vaknade halv 10. Har tittat på tv och ätit sen dess. Nyss spela vi kort och jag vann s¨jag smög till datorn. Bara så ni vet att jag lever. Igår titta vi på en film som heter Tufft Jobb. Den var bra, kanske förklarar sen. NU måste jag av datorn. Sorry.

Filmdags

Vet ej vad jag ska se på, men något blir det. Puss!

Hos farmor och farfar

Hej bloggen. Vet att det inte blev bra uppdatering, men vi promenerade till Jordbro. När vi var framme så titta vi på pappas fotbollsmatch. Vi var där en stund, men jag dog av värme. Så vi gick hem och titta på Paris Hilton My New BFF. Sen så ville alla andra titta på Serbien mot Sverige fotboll. Men jag palla inte så jag gick in hit i rummet. Imorgon kanske Natalija kommer hit. Vet ej, eftersom hon inte svarat.


(Bild från flickr.com)

Från cocoo.se


Supergulligt halsband från cocoo.se


Balkongen

Hej alla. Känns som att detta kommer bli en aktiv dag, får hoppas på det. Nu ligger jag på balkongen och solar i skuggan. Det är för varmt i solen. Har trots allt t-shirt. Men jag och min syster titta klart på Hancock. Riktigt bra film det där. Jag kanske ska sova hos farmor och farfar idag. Vi får se hur bra uppdatering det blir där, dom har iförsäg en data. Men det blir taskigt att dissa dom för datorn, och då kan jag inte blogga på kvällen. Men aja, får bloggaa så mycket som möjligt ändå.


Gammal

Nu: Hancock


Jag vill se film..

.. men min syster vill inte. Och jag pallar inte att se själv.

Trött

Sweet Embrace (FP) by ilovestrawberries (Carmi)
flickr.com

Godmorgon, jag vaknade för en halvtimme sen. Måste städa mitt rum lite. Tror jag börjar bli förkyld. Ska iallafall göra te eller oboy nu. Puss.

Dålig uppdatering

Hejsan bloggen. Vet att jag uppdaterat sämst, men jag har faktist vart hos Natalija. Jag ligger iallafall inte hemma och gör inget så bloggar jag inte. Här kommer allt jag gjort:

Jag, Natalija och Jelena åkte till Natalija. Först fyllde vi ballonger med vatten. Sån jag, Natalija, Nikola, Jelena och Lijam hade vattenkrig. Sen gick vi in och satt vid datorn. Efter det så spelade jag, N&J sims3. Men vi orkade inte längre så vi gick till Nikolas rum och titta på en konstig film. Den hette Wrong Turn 2. Sen titta vi på Härmed förklarar jag Chuk & Larry. Jelena och Nikola hade somnat så vi väckte dom.

Dagen efter vaknade vi sent. Kvart över tio. Vi spela Sims 3 och sola på tomten. Sen titta vi på Timon & Pumba och åt Cashewnötter. Orkar inte blogga mer eftersom jag ska fixa en sak på bloggen.

(Kan inte ladda upp bilder)

.

Hej bloggen. Vill bara säga att det blir dålig uppdatering idag eftersom jag ska sova hos Natalija. Men det blir kanske några inlägg till. Orkar inte blogga just nu, men bara så ni vet att jag lever. Hejdå.

Ostbollar+Powerpuff

Tjenixen bloggen. Nu sitter jag vid datorn och äter ostbollar. Jag har så tråkigt att jag spelar Powerpuffpinglorna på cartoon network. Haha, men helt seriöst. Jag har för tråkigt. Måste titta på tv guiden vad som händer på tvn ikväll. Puspuss.

Ush

Hejhej bloggen. Vet att det blev dålig uppdatering idag. Men dagen är inte slut än? Får väl kasta in några inlägg. Idag har jag spelat lite Guitar Hero. Ska oxå göra det ikväll. Var faktist rätt så kul. Men asså tänk er, där i Serbien jag brukar va är det 25 grader nu. Asså gud. Det är nu alla barnen går ut, dom får/vill inte gå ut innan klockan sju. För det är för varmt. Eller jag bor 30 min därifrån, så jättevarmt är inte det hos mej. Men vi spelar burken till 00.00. Skönt. Nu ska jag besöka lite bloggar. Hejdå!

Godmorgon

Vet ej om det blir bra uppdatering idag eftersom jag har typ feber. Tror jag ska sova bort hela dagen. Nu tittar jag på Hund mot Katt eller vad det heter. Men jag ska iallafalll försöka att uppdatera minst 5 gånger idag. Ush, detta blev inte ett långt inlägg. Men puss på er.

Stänger av datorn nu

Usch för mej, 3 inlägg idag. Eller det här är fjärde. Även om jag bloggar mer ikväll så är klockan över 00.00. Men får ta igen med allt bloggande imorgon. Puss på er,

Pigg

Hejsan bloggen. Sorry för inte så bra uppdatering idag, men hur är det möjligt när man vart borta hela dagen? Jag är iallafall sugen på något salt efter all marshmallows. Får väl bara be till gud att vi har något som chips hemma. Annars vet jag inte vad som händer. Kanske jag häller salt i min mun? Men ush nej. Mina inlägg blir så tråkiga utan bilder och har inga bilder. Eller ska rota upp någon gammal bild som får pryda detta inlägg.


Midsommaren

Hejhej bloggen. Kom hem för någon halvtimme sen. Kan tyvär itne ladda upp bilder just nu eftersom det funkar inte :( Men berätta lite kort kan jag göra:

Vi åkte nångång vid tio eller senare. Kom till Farsta halv 12. Vi var där och solade, var jättevarmt först. Men sen börja det regna. Och så fortsatte det hela dagen. Vi dansade runt midsommarstången en stund. Men SÄMST låtar. Dom sjöng typ: snuskgrisar är vi alla. Haha, men vi gick. Så åt vi. Jag åt Philadephia rullar och tacos. Plus massor med godis&ostbollar. Sen sprang jag runt barfota i regnet. Hade tråkigt. Men feter det frös jag så jag tog pappas kofta som täcke och försökte sova.

Efter så gick vi till våra grannar och åt godis. Tittade på fotboll och pratade. Vi var tvugna att gå efter 2 eller 3 timmar. Men nu ska jag och syster grilla Marshmallows och titta på Shawn the man klipp.

/ jellss.blogg.se

Hej det är Jells som skriver. Min syster kan typ inte blogga nu så jag är sådär lite små-snäll och gör det åt henne. Ska nu visa hur hon ser ut idag på Midsommarafton!


Hennes hår. Min rosett som hon har lånat av mig. Visst är  håret långt? Jag tycker det!


Hennes outfit :)

Ha en trevlig midsommar allihopa, och besök gärna min blogg heheh. / jellss.blogg.se

Svar på fråga



Svar: Helt ärligt är jag inte riktigt säker. Ibland är dom gröna och ibland bruna. Men vissa tycker att jag alltid har bruna och andra att jag alltid har gröna. Önskar att dom stannade gröna hela tiden. Men såhär är dom nu;


Orkar nog inte

Hej bloggen. Orkar typ inte något nu, förutom att läsa andras bloggar. Iallafall så satt jag och N på balkongen i regnet, drack te och pratade. Kul, men asså helt seriöst jag orkar inte ens blogga. Så detta inlägg är rätt så onödigt. Men sitter jag vid datorn utan att blogga får jag ångest. Hejdå.

Hahahaha, titta


Regnigt


Hejsan bloggen. Spela nyss Ludo (Fia med knuff) med Natalija, farmor och syster. Jag kom tre eller tvåa, är inte riktigt säker. Eftersom så fort farmor vann rokade min syster inte köra. Men iallafall regnar det nu. Usch för vädret. Men en dag när man ändå inte ska gå utanför dörren kan det vara rätt så mysigt. Måste låta systern sitta på datorn nu, så ja kan.. Hm, vet inte eftersom Natalija har min dator. Men puss iallafall.

Hello

Hejhej, jag åt nyss lunch. Vaknade runt 8 tror jag. Eller lite innan. Men iallafall så tittade jag och Natalija på Mamma Mia filmen, senn så satt vi och tittade på konstiga youtube klipp. Haha, gud vad vi dog av garv. Men farmor kom för inte så längesen, så vi  åt thaimat. Plus gav hon mej 500 kr och kontantkort till mobilen. Jippie ;P Ska låta Natalija blogga lite nu. Puss.

Sista inlägget, tror jag

Hejhej bloggen. Jag åt nyss min rulle. Som faktist inte innehöll Philadelphia, för vi hade ingen. Måste köpa ny. Har egentligen inte mycket att säga. Men jag ville ändå göra ett godnatt inlägg. Även fast jag inte ska sova nu. Men jag och N ska titta på Kejsarens nya Stil i några minuter till Puss.

Vet inte.

Hejhej bloggen. Vet att jag inte uppdaterat särskilt bra idag, men det får duga. Jag tror detta är mitt femte inlägg. Blir kanske ett-två inlägg till. Vi får se. Nu sitter jag på Natalijas rygg och bloggar. Hon har typ blivit konstig, för hon säger allas nummer hon har på mobilen högt. Snacka om att ge huvudvärk. Men jag och N har gjort inget. Eller typ, bara suttit i rummet och hållit på. Filmat, suttit vid datorn och allt. Ja, men hejdå. Nu ska Natalija bloggat.

Give me

Hejhej bloggen, käka "lunch" nyss. Är oxå väldigt irriterad på blogg.se som cpat nästan hela dagen. Gjorde ett inlägg nyss, men den kom inte fram. Så jag får göra om det. Btw, Melody tipsade mej om en sida som hade fina saker. Dom här vill jag ha;


www.luckybrand.com

Not very activ

Hejhej bloggen. Vill bara säga förlåt att jag inte vart särskilt aktiv idag. Men när jag och J kom hem från Danni så städade vi. Jag tog oxå ner alla fula porstrar och ska hänga upp nya. Jag vill inte längre ha några hundar och hamstrar på väggen? Haha, men ska fråga mamma om Natalija får sova här idag. Så ska jag, syster och mamma titta på SATC filmen. Jag har redan sett den men inte de. Så varför inte oxå titta. Ska oxå försöka blogga minst 2 gånger till idag. Pusspuss!

Strawberrys & Chocolate

Hej bloggen. Idag så åt vi jordgubbar doppade i choklad och cola. Det var jättegott. Vi tänkte oxå titta på en film, men vi får se vad som händer med det. Bilder nu:




Goodmorning

Hej bloggen, jag vaknade för någon timma sen. Anledningen till att jag inte kunde blogga var att blogg.se cpade. Men Danni och Jelena väckte mig 10 efter dom promenerat eller något. Så gjorde dom 12 toast och varma oboy. D&J sa att vi skulle ha picknik i Jelenas rum och titta på film i min dator. Men Danni spillde min oboy över hela golvet. Så dom orka inte titta längre, jag ska nog gå till mitt rum titta på en film och göra en oboy som inte innehåller 6 skedar oboy.


.

Godnatt alla, uppdaterar imorgon när jag vaknar.

NY MSN

Som jag inte tänker ge ut till alla, utan mina kompisar får fråga om den

Läskigt

Såg ni avsnittet på Desperate Housewives. Jätteläskigt. Jag satt brevid syrran och chattade med Joel. Vi bad att Mj inte skulle dö. Vi skrev såna här texter på msn "Mike kom", "MJ, dö inte", "Dö David" & "Kom inte polisen". Och hjälp och sånt. Men tur att han inte dog då. Vem vill döda honom?


Nionde inlägget för idag

Hej bloggen. Bara så ni vet så kanske jag inte svarar på alla kommentarer, min internet cpar. Och jag måste skriva en pinkod hela tiden. Bli inte heller chokade om ni inte får något Godnatt inlägg. Btw visst har jag vart aktiv idag? Känns inte ens som det. Det känns inte som jag suttit vid datorn mer än någon halvtimme. Men nu måste jag titta på Desperate Housewives. Så hoppas min internet inte cpar, då blir det något till inlägg.

Mys


Hej bloggen. Titta nyss på Ugly Betty. Pappa kom med Marabou sommar&vanlig + en Pepsi. Gottgott, nu tittar jag iallafall på Desperate Housewives. Blir nog mer uppdateringar sen får vi hoppas. Puss!

Hejhej

Hej bloggen jag kom hem för nån timma sen. Är sur på alla i min familj och jag tänker inte gå ut ur rummet. Förutom när jag ska kissa och äta. Vänta, bild kommer snart.

Ska ut med J

Bilder sen, Puss!


Såg denna låt på mtv

 
Så bra, vet ej varför men den påminner om förr.

MUMS!

Nu är jag superglad. Jag fick min macka av syrran, men jag måste städa i köket :( Joel har typ vaknat nu. Såg att han var inne på msn, ska tvinga honom gå ut med mej. Haha. Jag är så normal. Men dont blame me jag har tråkigt.


Jag vill ut, jag dör

Hej bloggen. Jag är så himla hungrig men jag orkar inte laga mat. Och syster säger bara kanske när jag ber henne göra en macka till mej. Jag dör här, magen värker. Oxå sku skulle jag och Joel vara idag. Men han vägrar vakna, usch på honom. Jag vill fan ut. Se vädret lixom Det är soligt.


(Fan, datan dör. Ska ladda den)

Jag vill ut och bada


Godmorgon

Hejsan bloggen. Konstigt nog är jag inte trött. Fast ja somna runt 1-2 igår. Jag kunde verkligen inte sova, så jag läste ut min bok. Men jag hade alarm på min mobil att vakna klockan åtta eftersom jag vill itne vakna klockan elva igen. Men Joel skulle oxå vaknat åtta. Vill ringa och väcka honom. Men en chans att ajg väcker syrran då. Btw, det är soligt ute. Jippiie!

Jag gjorde om


Bild

Hej igen. Jag och J drack Trocadero och åt Stjärnchips. Jättegott. Vi var mest i Gropen och gungade. En bild nu:


Hejhej

Hej bloggen. jag vet att jag inte uppdaterar bra. Dont blame me, det är lov. + att jag har ungefär 15 filmer vi lånat som jag måste titta på. Men iallafall vaknade jag 11 idag. Känner mig så himla äcklig när jag vaknar då. Senaste tiden jag vill vakna är 9. Jag hade suttit alarmet på 7.30. Men bara Natalija vaknade och hon kunde inte väcka mej. Så vi vaknade senare och körde Sims 3 till 12 eller 13. Syrran bad oss att gå till ICA och köpa marabou&kakor. Natalija och jag gick och gjorde det. Där hade vi vår frukost.

Vi spela Sims i 100 år till. Sen så badade vi och åt tacos. Vi titta lite på Bambi med syster. Men Natalijas papi ringde och sa att hon var tvungen att gå. Bajs vi som tänkt gå ut. Så händer det när man har sims och vaknar sent. Uschusch. såklart ringde jag Joel. Mer vad vi gjorde kommer i nästa inlägg.

Sämst uppdatering

Hejhej bloggen. Jag har inte bloggat på hela igår, så tänkte slänga in ett inlägg. Jag, Natalija och Jelena spelar ett spel. Haha gissa vilket. Sims 3. Nu ska jag gå till bärbara datorn, och spela.

Godnatt

Ska ta chips&dip, sen borsta tänderna. Lägga mig och sova.

Låtar

Den här låten gjorde Justin Timberlake när han och Britney gjorde slut.
 

Den här låten gjorde Britney Spears när hon och Justin gjorde slut-

NU:

Chattar jag med Joel på msn, vi orkade inte spela Coca Cola spel längre. Så vi tittar på Tila Tequila på msn :D

Jag vann Joel 3 gånger


Dags för en 4e omgång, jag 3 Joel 0. Haha, ger honom försprång nu.

8onde inlägget för idag, tror jag.

Hejhej bloggen. Kom till datorn för någon halvtimme sen, har besökt en massa bloggar. Men ni har väl inte glömt att rösta på mej här: http://sofief.webblogg.se/2009/june/veckans-blogg-finalisterna.html? Dom som röstar blir länkade i ett inlägg på Måndag.

Juste, imorgon ska N sova här. Hon måste eftersom det är visning på deras hus. Undra ad vi ska göra då, men fan jag vill ha mer Ben&Jerrys. Men papi & syster måste oxå få. Jag bajsar snett på dom!

Tittar på film

Hejhej bloggen. Idag har jag vart rätt så aktiv tror jag. Men iallafall så gick jag och mami till Sabis. Jag fick med mej chips, dip, ben&jerrys och en frida tidning. Nu är det reklam, jag tittar på en film son heter "Ett päron till farsa i Las Vegas". Den har jag sätt förut och så har jag oxå sett "Ett päron till farsa Julafton (eller något)". Tog oxå lite för mycket gräddfil i dippen och det goda dipp pulvret är slut. Måste häla i lite mer Cayennepeppar. Ska nu gå till vardagsrummet. Pussis!


Läser

Hej bloggen. Nu ligger jag i sängen mobilbloggar och läser. Kan inte sätta på datorn just nu. Men bloggar mer sen.

Sanningen är:

Jag har inte städat, bara lite. Men jag har suttit på datorn och ätit Piggelin iallafall. Men asså jag måste städa, lovade mamma. Kommer fan vara instängd hela dagen. Någon som har en intressant blogg jag kan läsa? Nej, då får jag väl städa och msna med Joel.

Jag har inte städat

Asså gud, jag måste städa. Men det går inte med en data bredvid mej. Kanske ska stänga av datorn? Men jag vill inte. Ska nog verkligen försöka städa klart, blogga, ta en piggelin, bada, blogga, fixa naglarna och sen blogga igen? Ska vara superduperaktiv på lovet, även fast man är med kompisar. Har iallafall lärt mej mobilblogga nu. Så, mer bloggning i sommar. Ja, nu se på bilden under. Så förstår du att jag måste städa.


USH STÄDNING

Uppdaterar mer sen, eller medans jag städar.

Rösta på mig

Rösta på mej här, alla som röstar får länkning.

Godmorgon

Jag tycker inte att jag har haft lov, jag vaknar ändå alltid tidigt. Syster väckte mej kvart i, eftersom hon ville byta mobil. Nu ska jag titta på Top Model och svara på kommentarerna.

Godnatt

Bild på mej och N i jordbro idag. Nu ligger jag i sängen, skulle vela sitta vid datorn men är så himla trött. Börjar bli sjuk så jag ska nog stanna ensam hemma imorgon. Då blir det städ och bloggning. Men nu ska jag spela sims på mobilen. Godnatt.

Mobilbloggar

Hej bloggen. Nu mobilbloggar jag för första gången. Rätt så onödigt med tanke på att det finns en data nära mej. Ville bara testa ändå. Måste försöka va aktiv idag. Så då får jag vara uppe sent. Och blogga mycket. Nu ligger jag i en säng som är jätte skön. Vill sova en stund. Ska läsa istället. Hejdå.

Fan oxå

Hej bloggen säger en glad Milica. Jag har vart med N hela dagen, vet ej när vi vakna. Men tidigt bar det. Vi åt frukost och panta två stora påsar med pant. Vi fick ungefär 167 kr, så vi köpte en god dricka. Men jag vet inte vad den heter. Vi lekte oxå lite på lekplatsen nära centrum. Och vi var hemma runt  nio. Så vi tänkte rasta hundarna och vi bakade sockerkaka. Sen kom Natalijas pappa från jobbet. Och vi åkte till Natalijas fasters jobb, vi åt där. Efter det åkte vi hem och gjorde pärlamband. Men jag var tvungen att gå till farmor och farfar.

Nu sitter jag iallafall i farfars rum,snart är tvn min. Ska oxå försöka svara på alla kommentarer. När jag kommer hem får vi hoppas på att jag laddar upp bilder. Men pusspuss!

.

Hejhej bloggen. Nu blir det inte fler bilder eftersom Natalija vet inte vart hennes usbkabel är :( Bajs oxå, men jag kan fortfarande berätta om vad som hänt. Som sagt så gick vi ut med Joel och vi ville köpa något tjockt, men ingen hade pengar. Så varför inte panta? Jag köpte Redbull, J köpte stjärnchips & N köpte 2 mini chips. Då ringde Ns pappa och vi gick hem. Jag packa lite sen så var vi i köket. Efter det så åkte jag till Natalija och Joel gick hem. När jag kom till N så rita hon på en ballong i typ 1 timme (cp?) och jag vänta. Vi tog en glass och gick ut. Vi var ute någon halvtimme tills N börja blöda näsblod, då gick vi in. Nu kanske vi ska panta, men först ska jag svara på kommentarer.

Drar ut nu

Hejhej igen, vart aktiv idag. Jippie. Men ska nu dra ut med N och vänta på Joel. Hoppas för att det kommer bilder.

Drar ut nu

Hejhej igen, vart aktiv idag. Jippie. Men ska nu dra ut med N och vänta på Joel. Hoppas för att det kommer bilder.

Fake Lash Effect

Syster har den här mascaran, jag testa den och den var fett bra. Bättre än vad den ser ut på bilden. Ska nog köpa den.




CPn

Hej bloggen. Asså själv tycker jag att me & N är cp. Asså vi vakna typ 7-8 sen gick vi ut i regnet. Efter nån halvtimme gick vi in och hämta en bok som jag skulle lämna i Bibloteket. Sen tänkte vi dra till ÖB, så vi gick genom centrum. Där såg vi Linda, Emma och Antonio. Dom ville prata lite men vi gick. Vi tog värsta långa vägen till ÖB. Där köpte vi; 2 x-ray, 6pack nötkräm, Brejk choklad, Svampbob choklad, skedar och Carte Dor glass. Sen gick vi till Donken (tjockisar) eftersom vi bara hade ätit yoghurt till frukost. Vi köpte en Liten Mexico och sen var vi slut på pengar. Vi gick in i lekplatsen utanför Donken och åt hamburgaren där. Den var skitgod, sen åt vi glass i lekplatsen oxå. Men då kom det ungar som invanderade och jag och N skulle ta rushkanan ner. Då sa en liten tjej till oss "Akta, det finns vatten där nere". Men Natalija (smartis) knuffa ner mej så jag ramla på marken och var skitblöt haha. Vi promenera hem med en glass i handen. Vi slängde glassen och börja äta choklad. Sen gick vi till centrum drack våra Xray, var ute en stund till sen gick vi hem.






Nu ska jag fortsätta chatta med Natalija på msn fast vi sitter i samma rum.

Första Sommarlov dagen

Godmorgon bloggen, vakna nog för en kvart sen. Bara jag och N hemma. Men hon sover, hahahah.

Snabbt om igår:
Natalija och Linda kom hem till mej. Sen ringde vi Joel. Vi gick till Sibylla och jag åt pommes. Vi väntade på J i typ en timme, sen kom han. Då ringde vi Berri och hon kom ut. Sen så sjöng vi haha. Och så tjäna jag 20 kronor eftersom jag satte mej i fontänen vid Gropen. Haha.

Nu ska jag titta på Top Model, besöka bloggar och svara på kommentarer. Puss!

Skolavslutningskläder


Bild snodd från J

(FÅR INTE SKRIVA VARFÖR JAG TOG BORT DEN)

Bilden snodd från http://blueperry.blogg.se

SOMMARLOV

Hejsan hoppsan bloggen. Gud vad kul, nu är det sommarlov. Så skönt. Kom ungefär nyss hem. Först så var jag i skolan sen gick jag, mami&papi till Talaathai och åt. Jättegott var det, men som vanligt klarar jag aldrig av att äta upp allt. Laddar upp bild på mina kläder sen. Puss!


Jätte duktiga tjejer i vår klass som sjöng Unwritten. Dom sjöng, inte nån annan. Lyssna hela!

Godnatt datorn

Ska smsa och titta på teve nu. Måste oxå läsa sen. Puss!

Sexan

Hejsan. Börja tänka på en sak; Jag ska börja i sexan. Gud, det känns som jag ska gå i fyran eller trean nu. Tänk att allt kommer bli mycket jobbigare, kanske rolihare. Vad jobbigt men roligt det kommer bli. Känns verkligen jätte konstigt.

Nu dricker jag te och tittar på teve. Nån som kan göra design?

Ladda datorn & fixa te

Hej igen. Jag känner mej lite hängig, så det får bli te. Satte på mej den varmaste och skönaste koftan jag har. Bra när man mår så som jag mår. + att jag har mått illa sen jag kom in. Så får nog oxå vila lite från datorn.


Chipsen följer med

Hej igen. Ska nog stänga ner datorn och gå till mitt rum. Eftersom jag vill titta på mommas boys, men som tur har jag min dator i rummet.

ÄCKLIG JAG ÄR

Ush, här sitter jag och tjockar i mig chips. Jag som vil gå ner lite. Men hur fan ska man göra det på ett sommarlov fullt med piggelin? Gud, och jag som nyss gått ner ett kg. Måste verkligen hålla mej undan från sån här skräpmat. Efter chipspåsen. Men en bra början är att ta en piggelin istället för chokladglasser, äta på taco bar istället för donken och springa upp för trapporna istället för att gå.

(200ade inlägget)

Bestämt mej

Tjenixen bloggen. Längesen jag uppdaterat? Igår så köpte jag iallfall avslutningskläder och en väska från Indiska. Kan dock ej lägga in bilder från det nu. Men annars, idag var det riktiga sista skoldagen. Vi hade brännboll i början, sen gick vi till Torvalla på rasten och skulle titta när niorna körde fotboll. Men vi hann inte, så vi gick till skolan. Städa hela dagen och lala. Men vi slutade nångång ett och fick glass. Efter skolan gick B&J hem till mej. Vi åt piggelin och mackor, sen gick vi till Gropen och var vid fontänen. Efter det kom vi hem igen städa lite sen gick vi ut. Joel var tvungen att gå hem fem och jag gick halv sex. Ja, det var nog hela min dag.


"Bäst" uppdatering

Hejhej bloggen. Idag har jag gjort INGENTING. Men Natalija är här så vi ritar och tjockar i oss chips. Lite bilder på teckningar nu :





(Alla ritade av mej)

Bajsa snett på USB

Hej bloggen. Sämst uppdatering idag. Berättar om allt som hänt idag:

Först gick jag till skolan med Joel. Vi skulle egentligen titta på i Taket lyser stjärnorna, men nån hade inte med den. Då blev det val mellan Spiderwick eller Habib- filmen. Alla rösta på Spiderwick, men det är en bebisfilm tycker jag. Fett oäkta den var. Men vi fick iallfal en cola burk, två små chipspåsar, en stor kaka, en Delicato boll, en påse popcorn och en godispåse. Det var rätt så kul. Men jag åt inte upp allt. Sen så var det spökboll på gympan. Efter det så lekte vi en lek (?), haha. Då kom TuvaLisa och alla gick till henne. Vi slutade runt ett.

Sen så gick vi till stan & shoppade. Jag köpte gladiotor skor på DinSko och ett hår/hippieband på Monki. Sen så åkte vi till Kisra. Vi var mest i HM. Jag köpte HelloKitty trosor och ett till hår/hippieband. Vi åkte hem runt nio. Sen så sprang jag som en dvärg och så såg jag att Johanna satt på parkeringen. Skitläskigt. Men nu ska jag äta glass/fruktsallad och låta J&J blogga. Puss!

Sista inlägget

Hejsan bloggen. Kom hem för ungefär 10 minuter sen. Var som sagt i sjukhuset och besökte farfar. Han ska opereras imorgon. Om allt går bra. Tänkte oxå att detta skulle bli sista inlägget. Har vart rätt så aktiv idag.

Nu så blir det tv, lemonad & läsning. Hejdå! (Godnatt)

Kossavale

Ska fixa mig, sen åker jag till farfar snart.


Cp ungar

Hej igen. Jag chattar fortfarande med n&j. Dom är så cp att det inte är sant.

Chatt med J&N

Hej igen. Som sagt jag ska vara aktiv. Och nu kommer ett till inlägg. Måste ge datorn till syrran så det får bli ett snabbt. Ja, imorgon så ska vi kolla på "I taket lyser stjärnorna" med klassen med massa chips. Och godis & cola, får vi hoppas. Men Berri säger att jag måste ha shorts imorgon. Det tror jag inte är en bra ide med tanken på vädret. Usch, ska nu tvätta bort mascaran så får ni se på en bild.



F Berri

Hej bloggen. Nu är mitt första inlägg, men som sagt. Kommer vara mindre aktiv när jag inte har min dator. Ska ändå försöka att blogga minst 5 gånger per dag. Eller så börjar jag med det nästa vecka. Men nu är jag iallafall med Berri. Vi tittar på Titanic, men vi har missat allt eftersom vi kan inte leva utan datorn. Men vi kanske ska gå ut nu eftersom det är soligt. Eller jag vill iaf. Nu får ni en bild på mig & B.



Jag vill gå

Jag verkligen vill gå på Britneys konsär. Men tyvärr går det inte. Eftersom då är jag i Montenegro. Asså bajs. Nu är jag sur. Ska nog ligga i sängen med min fjärkontroll och hitta något att tugga på. Byebye.

Nu:

Greys Anatomy, te, sova och ingen mer bloggning. Godnatt i förskott.


Har ingen dator

Hejhej! Nu vill jag bara säga att jag inte kommer kunna vara lika aktiv som förr. Min farfar är på sjukan och han fråga om han fick låna min dator. Jag kan ju inte direkt säga nej. Så jag får tillbaka den på måndag om inte tidigare. Men detta är ändå mitt femte inlägg idag.

Juste, jag grillade med min systers basketlag. Jag åt som en gris. Sen så gick vi till sjukhuset och jag såg att farfar rökte. Men det var hans näst sista cigarett. Och han vill inte ha mer. Men pappa fråga om han skulle köpa. Så jag tycker att pappa är lite konstig. Nu måste jag verkligen läsa andra bloggar. Ingen bild nu, hejdå.

Eskilsparken

Hejhej bloggen. Nu är jag på balkonen och fryser om armarna. Men vill sola dem. Nu så kommer text om vad vi gjort idag och lite bilder.

Först så gick jag till ICA och mötte Joel dära. Vi köpte cola och marabou amigo. Sen så lunka vi iväg till skolan. Då fick vi gå till 5b. För alla som ska gå i Söderbymalm fick gå dit. Vi tittade på en Rosa film. Efter det fick vi lite rast. Vi hittade inte Berri så vi gick hem till mej för att hämta handduk som jag glömde. Vi köpte godis på vägen tillbaka, jag köpte nya Mentos (cola), marabou och en Jenka. När vi kom till skolan spöregna det. Men vi ville ändå bada. Då sa våra lärare att vi inte skulle till Rudan och att vi fick gå till Slussen (ett ställe i skolan, inte stan). Där stekte vi korv och åt godis + cola. Sen så gick jag och Joel till Gropen och gick runt i dammen (?). Joel börja plaska på mig och jag sprang. Hahha, det var jätte kul. Så fick vi oxå nya bästisar.



Jag & Joel + våra nya bästisar. Snyggaste min jag, inte konstigt när man får solen i ögonen.

OJ!

Fan, jag fick nyss reda på att farfar ska opereras imorgon. Vi ska till sjukan idag och han ska få låna min dator. Damn, jag måste städa. Inte hunnit byta om ens!

Hemma

Hej bloggen. Kom hem nyss så jag sitter här i blöta kläder. För att .. Nej det skriver jag senare för nu ska jag; byta om, städa rummet snabbt, ta datorn till balkongen, blogga & ladda upp bilder. Ska bara svara på kommentarer först. Puss!

Rudan i regnet

Hejhej bloggen. Snart så måste jag sticka till ICA sen skolan. Och jag sitter här med bikini? Haha. Idag så ska vi grilla/bada i Rudan. Ingen kommer nog att bada pga av vädret. Men jag och Joel vill det. Soligt eller regnigt. Idag så får jag hoppas att någon kan va med mig eller bara ligga i sängen och blogga osv. Men nu måste jag klä på mej. PUSS!

Hejsan bloggen


Tjenare bloggen, idag var jag med N som sagt. Hon köpte en kjol från Gina Tricot och samma tröja jag köpte igår från HM. Jag köpte ett nagellack från Depend. Det är ingen färg utan Nagel & Nagelband rengöring. Sen titta vi i lite affärer. Natalija köpte en Sandwich glass sen gick vi till Bikbok. Då ångra jag mig att jag inte köpte något så vi gick tillbaka till Pressbyrån och jag köpte en mini Ben&Jerrys. Lite senare var N tvungen att gå hem och jag träffade mamma. Hon hade köpt bärbar modem till mej. Men den har vi inte fixat ännu. Puss.


Nu har jag..

.. smakat nya marabou sommar!


Haninge C strax

Hejsan, kom hem från skolan för 10 minuter sen. Vi slutade nog tjugo i 2. Eftersom vi hade lunch i Riks Äpplet. Det var typ kyckling och bulgur. Men idag så ska jag till Centrum med Natalija. Nu så tittar jag på Just Shoot Me. Idag så var det regningt och jätte kallt. Lixom jämför med igår, då kunde man inte ens vara ute. Ikväll så är det Ugly Betty + Desperate Housewives. Kul, men nu ska jag läsa lite bloggar och städa mitt rum.

Sovmorgon idag

Godmorgon på er alla, jag vakna för ungefär en halvtimme sen. Nu sitter jag vid datorn så att jag inte ska somna. Och jag tror inte att det är så stor risk för det. Jag har ringt Joel men han svarar inte. Det kommer telefonsvarare då. Eftersom B inte kunde gå till skolan med mej. Idag ska det bli kallt, men det vill inte jag tro på. Nu ska jag läsa lite bloggar, PUSS.

Ny tröja

Hejsan bloggen. Sen efter jag sola så gick jag och syrran till centrum och mötte upp mamma. Vi tittade i lite affärer. Hittade jättesnygga skor i Dinsko, men fanns bara i 31. Dåligt värre. Men vi ska nog till stan på fredag. Ska lägga mig snart. Ljuste, imorgon har jag sovmorgon. Skolan börjar halv 9. Efter skolan så ska jag kanske va med Natalija i centrum. Nu måste jag tigga lite pengar från mamma. PUSS!


Bilder kommer ikväll

Hejsan bloggen. Även fast ja inte var i skolan så gick jag till serbiskan. Hade inte direkt bästa kläderna på mej (kofta och mjukis). Jag dog av värme, men nu är jag hemma. Ska nog sola på balkongen nu och göra oboy eller leta efter cola. Juste, kan någon göra design till mej ? ;O Gratis helst.

Uppdate; Ska titta på GG innan jag solar.

Försovit

Hej eller godmorgon bloggen. Först vill jag bara säga sorry att jag inte blogga igår, hade ingen tid. Badade i Rudan och så var det Mors Dag.

Men jag försov mej, så det blir ingen skola idag. Ska äta macka me oboy nu och sen ladda upp bilderna från igår och sånt. Måste oxå svara på alla kommentarer. Sen så ska jag hinna med en promenad idag har jag lovat mej själv. Men vi får se vad som händer med det. Puss på er nu.

RSS 2.0