Cocoo.se - Massor av trendiga smycken, klockor, ringar, örhängen, halsband och armband! uiv="Content-Type" content="text/html; charset=UTF-8" />

Christine

Hejsan, nu har jag tittat klart på Desperate Housewives. Jag åt Half Baked. Så himla gott :) Sen gjorde jag lemonad. Har ni märkt en kosntigt sak ? Det va fett lite reklamer den här gången men förra gången var det skit många. Jaja, ska nu gå och lägga mej i sängen och titta på Christine. Kommentera gärna mera.

Ont i magen

Hejsan, idag så har jag vart med Joel, Pedro och Bermal. Först skulle vi gå till Sibylla men Pedro hade tappat sina pengar. Vi gick till ICA och köpte kakor och kinderägg. Sen skulle typ Bermal gå hem och då va jag och Joel hos henne en stund. Sen typ va jag och Joel tvugna att gå. Har skitont i magen :( Ikväll blir det Desperate Housewives i sängen :) Hoppas jag blir rfisk imorn.


Jag & Joel

Trött

Hejsan alla. Igår fick jag teve i mitt rum, skönt det ska bli att ligga i sängen och titta på teve. Nachos gick vid två tiden och jag satt vid datorn och städa. Sen typ sex åkte jag till dansen och väntade på Erica. Vi tittade på när breakarna dansade fast vi skulle egentligen träna. Haha, jaja det var kul iallafall. Ska typ borsta tänderna nu och lägga mej i sängen och titta på teve. Pusshej.

Earth Hour

Hejsan!
Nachos ska sova här idag. I början körde vi bara sims sen blev det Earth Hour. Och vi spela uno då och åt muffins :) Det va kul. Vi har alla ljus släckta förutom datan och teven just nu. Vi satte oss i en låda jättekul. Jag berättade spökhistorier. Inte så läskiga kanske, men dom dög.


  

Jordbro United

Hejsan, har köpt grymt snygga byxor på dansen. Ska nog köpa en hood tröja oxå på onsdag :) Bilder längre ner. Idag ska Nachos sova över och jag vet inte riktigt vad vi ska göra. Ikväll är det Earth Hour 20.30-21.30. Ska släcka då, räddar våra barnbarn kanske?



Bakifrån:

 

Framifrån:

 

Tjockis.

SItter och tittar på saker på datan. Har så tråkigt att jag går in på spelsidor x) <3 Jag äter godis och dricker cola. Mumsigt, :) SKulle egentligen se på Gudfadern men det blev inte av. Imorn blir det dans och jag hoppas att mina byxor kommit då. Om dom gjort det lägger jag in bild.



Vindruvor

Hejsan, nu är jag hos farmor och farfar. Jag har typ bara ätit, druckit cola, tittat på teve och ätit frukt :) Vet inte vad jag ska göra idag men jag vill titta på en film iaf. Man får hoppas att det finns något bra på teve. Annars blir det dvd som gäller ;) Nu ska jag typ titta på människors bloggar och sånt. Hejdå <3

RUBRIK

 

Våffeldan

Hejsan alla. Som ni kanske redan vet var det våffeldan idag. Mums. Jag åt det till frukost men vi hade ingen grädde :( På rasten så fick vi gratis våfflor (grädde&sylt) och saft. Sen fick jag oxå lite extra grädde. På gympan så hade vi hinderbana. Jag typ höll i nåra ringar och så lyfte Bermal upp mej. Skitkul ;D <3

I lördags köpte jag ett par mjukis byxor från dansen, får dom idag. Lägger in bild sen / kanske.

Hejdå <3

Önskelista

Jag fyllr år snart (11 april) så här e min önskelista ;p



Desperate Housewives är fett sär, reklam hela tiden. Korta oxå ;o Måste springa till teven nu hejdå <3


Haha, tråkigt

Nachos och vi gick. Vi va i centrum och titta lite i affärer och det. Vi köpte cola och nåt. När vi kom hem ringde hennes mamma och sa att hon va tvungen att gå :( Så tråkigt.

Ikväll är det Desperate Housewifes och det har jag planerat att titta på. Kanske Christine också. åh, saknar Uggly Betty så mycket. Tror det börjar när Den rätte för Rosing säsongen slutat. Hoppas :) Ska dricka min cola och titta på andras bloggar nu :) Hejdå.

.

Hejsan, idag var jag med Bermal och Joel. Palla inte gå på serbiskan -.- Vi typ gick till Bermal först men vi kunde inte va där då gick vi hem till mej <3 Fast dom kunde inte va här så länge. Och Joel är skitjobbig han tar ju bilder 24. Blivande paparazzi ? Nej skoja. Idag ska jag titta på 2 1/2 men och Prjocet Runway. Hejdå <3

Skolan

Hej, nu är jag i skolan och vi är i datasalen. Men typ vi behöver inte göra nåt :o Jaja, idag ska jag kanske vara med Bermal <3 Vet inte vad vi ska göra. Vi skulle typ ha gjort klart biologin idag men jag hade inte boken typ. Och vi måste göra klart allt den här veckan, skitjobbigt. Idag är det Project Runway som jag har missat alla tidigare delar på -.- Men jag vill ju oxå titta på My Name is Earl, men jag ska titta på Project Runway. Har inga planer för idag annars. Hejdå.

Barkarby

Hejsan, idag har jag handlat på barkarby. Köpte inte mycket :) Köpte tre par trosor, Hello Kitty, Björn Borg och Smajli trosor. Orkar inte lägga bilder. Asså jag har typ aldrig gått in i björnborg affären utan att köpa nåt. Vi åt på donken, jag åt den nya hamburgaren fett god. Förutom baconen som jag hatar -.-

Puss

20 mars


Hej igen, jag åt nyss Baked Alaska Ben & Jerrys och tittade på repris av wipeout :) Jag måste göra biologi imorn :/ Jag vill va med Nachos i helgen men hon måste göra nåt med Vincent Van Gogh. Jag har skit mycket att göra på biologin -.- Jag saknar South Park fett mycket, ska typ ladda ner lite eller titta på Svampbob på datan. Eller nån annan film kanske. Jaja pusshej <3



(Dagens kläder, Mr Happy tröja, Bikbok linne, Jelenas leggins)

Ny blogg

Hej :) Typ på min förra blogg (millij.blogg.se) så kunde man inte komma in och lalala så jag gjorde den här bloggen då :)
Jag har typ vart med Cerine idag och jag åt nyss. Tappa typ min mobil ute så jag var tvungen att leta och den va begravd under snö haha. Men ändå blev den inte sär. Jaja, pallar inte skriva så mycket nu :)


Puss Milli

RSS 2.0