Börjar blogga igen

Godmorgon alla som vaknar tidigt. Jag vakna halv sju, vet ej varför. Idag så ska jag, min syster och Danni promenera eftersom Danni åker idag. Det jag gjort igår och iförrgår var att bada i Flatenbadet. Så lyssna jag och oxå på en massa Michael Jackson.

Kommentarer
Postat av: Vilhelmina

Hej!



Nu kommer du få ett sådant här tråkigt "Jag skrev det här som ett massmeddelande och har kopierat in det i ditt kommentarsfält"-meddelande, men då ni var så många som kommenterade igår och ville vara med på gratislistan kan jag inte göra så mycket annat, annars tar det hela dagen att svara till alla, haha. :) Så jag ber om ursäkt för opersonligheten, men så får det vara.



Tyvärr kom du inte med bland de 10 första som kommenterade - den listan blev full redan 0.33 och jag hann hade då loggat ut för natten och kunde inte uppdatera den. Alltså kommer du inte att få något gratis porträtt.



På grund av det stora intresset öppnade jag istället en väntelista, där man köar för att få betala för ett porträtt senare. Det finns alltså fortfarande chans att få en bild för dem som är villiga att betala. :)



Mer information om pris och hur det går till i praktiken att hamna på väntelistan finns i detta inlägg:



http://vilhelminaullemar.se/blogg/?p=297



Hoppas du har en bra dag och tack för att du visar intresse i min konst!



Mvh

Vilhelmina

2009-06-29 @ 10:09:06
URL: http://vilhelminaullemar.se/blogg

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback